Монастирський заявив про фальсифікації в ДТП з Ярославським і звільнив начальника поліції Харкова

Читать на русском
Перевірка показала, що в момент інциденту чоловік, який нібито зізнався у скоєнні ДТП, знаходився в іншому місці
Фото з місця подійПрокуратура Харкова

Міністр внутрішніх справ України заявив, що звільнив голову Національної поліції Харкова Станіслава Перлина за спробу фальсифікації обставин дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобілів з кортежу Олександра Ярославського.

Про це він написав у своєму Facebook.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«Щойно прийняв рішення про звільнення начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна. Також буде розслідувано спробу фальсифікації справи щодо ДТП з кортежем відомого бізнесмена Олександра Ярославського» - написав він.

За словами міністра, 10 лютого слідчі харківської поліції подали в обласну прокуратуру на підозру за скоєння ДТП вночі з 9 на 10 лютого. Вона була складена на особу, яка вранці 10 лютого з'явилася в поліцію і заявила, що вона була за кермом авто, яке збило на смерть людину. Однак перевірка показала, що в момент інциденту чоловік, нібито зізнався у скоєнні ДТП, знаходився в іншому місці.

«Через намагання приховати цей злочин та надання завідомо неправдивих показань, справа має бути передана до Головного слідчого управління Національної поліції для повного та об’єктивного розслідування» - додав міністр.

Нагадаємо, вранці 10 лютого стало відомо, що автомобіль з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського збив людину під Харковом. Тіло загиблого вранці виявили водії, на місці ДТП знайшли номерні знаки автомобілів з супроводу бізнесмена. У зв'язку з цим поліція викликала Ярославського на допит.

Ярославський заявив, що в момент скоєння ДТП знаходився вдома і спав. А за даними ЗМІ, вдень бізнесмен похапцем вилетів з України до Лондона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: