У крові виявили наркотики: в Запоріжжі водій на переході збив двох школярок

Читать на русском
Запорізька поліція затримала водія за скоєння наїзду на двох неповнолітніх пішоходів. З тяжкими травмами їх госпіталізували.
Ілюстративне фотоdyvys.info

У Запоріжжі 29-річний водій ІЖ 2717-90 на пішохідному переході збив двох неповнолітніх. З важкими травмами їх госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Зазначається, що ДТП сталася ввечері 9 лютого на ділянці проїжджої дороги острова Хортиця. Встановлено, що школярки переходили дорогу на нерегульованому, але позначеному розміткою та дорожніми знаками переході.

У цей час з обох боків рухалися автомобілі ИЖ2717-90 та ВАЗ 2101, за кермом якого перебував 41-річний чоловік.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Підлітки почали переходити дорогу від зупинки громадського транспорту «Цімеж»: водій ВАЗу встиг загальмувати, а ось водій ІЖ 2717-90 скоїв наїзд на дітей.

Внаслідок, двоє дівчат 2006 року народження отримали тяжкі політравми та були госпіталізовані до лікарні.

Співробітники поліції доставили водія автомобілю ІЖ 2717-90 на обстеження в Запорізький обласний наркологічний диспансер.

Повідомляється, що за висновками медичних працівників ознак сп'яніння не виявлено. Однак встановлено факт вживання марихуани.

Наразі водія затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом ДТП слідчим поліції розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Києві водій протаранив поліцейський автомобіль-«фантом».

Раніше ми повідомляли, що у Раді запропонували зобов'язати водіїв проходити перевірку на сп'яніння відразу після ДТП.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: