Сьогодні в Україну приїде глава уряду Литви

Читать на русском
В Україні перебуватиме з офіційним візитом прем’єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. Через це у деяких районах Києва перекриватимуть вулиці.
golos-narodu.com.ua

В Україні перебуватиме з офіційним візитом прем’єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. Через це у деяких районах Києва перекриватимуть вулиці.

Про це повідомляє Управління державної охорони.

Дієва безпека: навіщо Україна, Польща та Велика Британія створюють військовий союзЦими днями анонсований новий політичний та безпековий союз між Великою Британією, Польщею та Україною. Про стратегічні цілі та можливості нового альянсу ‒ дізнавався політолог Олександр Радчук.

«10-11 лютого у зв’язку з офіційним візитом до України прем’єр-міністра Литовської Республіки Інгріди Шимоніте можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва, а також на деяких вулицях Дарницького району», – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок, 8 лютого, президент Франції Еммануель Макрон відвідав Україну. Це був перший офіційний візит лідера Французької Республіки до Києва з 1998 року.

Раніше Київ відвідав прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. За результатами переговорів Джонсон та президент України Володимир Зеленський оприлюднили спільну заяву.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: