Британія підготувала нові санкції проти Росії на випадок вторгнення – Джонсон

Читать на русском
Британія підготувала нові санкції у разі можливого вторгнення Росії в Україну. Про це заявив сьогодні прем’єр Борис Джонсон.
РИА Новости

Британія підготувала нові санкції у разі можливого вторгнення Росії в Україну.

Про це заявив сьогодні прем'єр Борис Джонсон під час брифінгу за підсумками переговорів із президентом Володимиром Зеленським.

Дієва безпека: навіщо Україна, Польща та Велика Британія створюють військовий союзЦими днями анонсований новий політичний та безпековий союз між Великою Британією, Польщею та Україною. Про стратегічні цілі та можливості нового альянсу ‒ дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Ми підготували санкції на випадок нового вторгнення Росії в Україну. Це санкції – для захисту демократії та свободи», - зазначив Джонсон.

Санкції на випадок нового вторгнення РФ дозволять цілеспрямовано бити за комерційними структурами Росії, зазначив Джонсон.

«Ми підтримуємо стосунки із союзниками. Важливо показати солідарність. Ми зможемо цілеспрямовано бути за інтересами Росії та її громадян. Важливо, щоб у Москві розуміли, що санкції автоматично діятимуть після вторгнення. Зі США все узгоджено. Ми підтримуємо відсіч України Росії, Україна битиметься до останньої краплі крові, це стримає Путіна від посилення конфлікту», - сказав Джонсон.

«Я не можу сказати, що ми перебільшуємо загрози з боку Росії», - заявив Джонсон.

Нагадаємо, у вівторок, 1 лютого, прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон прибув в Україну з офіційним візитом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: