Харківського бізнесмена Ярославського викликали на допит через смертельну ДТП

Читать на русском
Поліція викликала на допит можливого учасника ДТП бізнесмена Олександра Ярославського. Його машина, попередньо, збила на смерть людину в Харківській області.
Олександр Ярославськийфото LIGA.net

Поліція Харківської області викликала на допит можливого учасника ДТП бізнесмена Олександра Ярославського, автомобіль із кортежу якого нібито вночі збив на смерть людину.

Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

Йдеться про аварію, що сталася на Харківщині в ніч на 10 лютого.

«Попередньо встановлено, що 9 лютого близько 22:55 невстановлений автомобіль, що рухався з боку міста Чугуєва у напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода – чоловіка на вигляд 30-40 років. Тіло померлого спрямоване в морг. Його особистість, а також особистість зловмисника встановлюються», - йдеться у повідомленні.

Водночас УП із посиланням на свої джерела повідомило, що на місці ДТП знайшли номери «0018». За словами співрозмовника видання, такі номери належать передній машині кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Джерело також відзначило, що Ярославський часто сам водить машину.

У поліції відкрили за фактом ДТП кримінальне провадження за двома статтями - ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) та за ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці) УКУ.

Максимальне покарання - від 3 до 8 років ув'язнення з позбавленням права керувати авто строком до 3 років або без.

Сьогодні УП написала про те, що Ярославський вилетів із країни авіарейсом із Харкова до Лондона (о 13:50 за даними Flightradar).

Нагадаємо, сьогодні в НАБУ розповіли про перебіг розслідування скандальної ДТП із нардепом Трухіним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: