У Ярославського відреагували на смертельну аварію під Харковом

Читать на русском
У групі DCH, котра належить бізнесменові Олександру Ярославському, відреагували на смертельну аварію під Харковом увечері 9 лютого.
24 канал

У групі DCH, котра належить бізнесменові Олександру Ярославському, відреагували на смертельну аварію під Харковом увечері 9 лютого.

Про це повідомляє сайт DCH.

Відомо, що в компанії стверджують, що за кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці ДТП, був водій, який працює в одній із допоміжних служб DCH.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

«Вночі, прямуючи до Харкова для паркування автомобіля, він в умовах обмеженої видимості здійснив наїзд на перешкоду, характер якої під час руху не розпізнав. Вранці було виявлено факт відсутності номерного знака, а також з'ясувалися інші обставини справи», – зазначає пресслужба.

Також у компанії повідомили, що уповноважені співробітники повідомили до поліції, і водій одразу прибув до відділку для допиту. Наразі він співпрацює зі слідством і очікує на оприлюднення запобіжного заходу.

У компанії зазначили, що 10 лютого Олександр Ярославський відлетів до Лондону для зустрічі з родиною.

Сьогодні УП написала про те, що Ярославський вилетів із країни авіарейсом із Харкова до Лондона (о 13:50 за даними Flightradar).

Нагадаємо, сьогодні в НАБУ розповіли про перебіг розслідування скандальної ДТП із нардепом Трухіним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: