Кулеба закликав українців не довіряти різним «апокаліптичним прогнозам»

Читать на русском
Кулеба зазначив, що не варто вірити різноманітним апокаліптичним прогнозам, які озвучуються в зарубіжних ЗМІ або закордонними політиками
Дмитро КулебаFacebook

Україна готова до будь-якого розвитку подій з можливим російським вторгненням. Попри те, що в різних світових столицях намагаються передбачити різні варіанти розвитку подій, тому не варто їм беззастережно вірити.

Про це написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у своєму Twitter.

Гачок ОРДЛО: які сценарії Росія готує окрім військового вторгненняРизик повномасштабної агресії з боку Росії все частіше підштовхує до переформатування Мінських угод. Чим небезпечні такі сценарії – дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Сьогодні Україна має потужну армію, безпрецедентну міжнародну підтримку і віру українців у свою державу. Це ворог повинен нас боятися, а не ми його» - написав він, закликавши не вірити різноманітним апокаліптичним прогнозам, які озвучуються в зарубіжних ЗМІ або закордонними політиками.

Нагадаємо, в США допускають, що Росія може вдатися до різних форм агресії. Сюди відноситься як анексія Донбасу, так і повномасштабна війна. На думку ЗМІ, Росія вже підтягнула до кордону України приблизно 70 відсотків військового угруповання, яке може здійснювати вторгнення в українські межі. При цьому озвучуються абсолютно сумні для України варіанти розвитку подій.

Водночас в Офісі президента повідомили, що біля українського кордону продовжує зберігатися загрозлива концентрація російських військ, однак така ситуація контрольована.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: