Росія оголосила про чергові військові навчання на українському кордоні

Читать на русском
Завданням навчань названо відпрацювання тактики ведення бойових дій в обороні укріплених позицій з подальшим переходом з оборони в наступ.
Танк Т-72Б3 ЗС РФanna-news.info

У Росії оголосили про проведення чергових військових навчань біля українського кордону. Вони пройдуть на території Ростовської області на полігоні ЗС РФ, який розташовується приблизно за 50 кілометрів від кордону з Україною і почнуться 11 лютого.

Про це повідомляє російське інформаційне агентство Інтерфакс.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

У навчаннях братимуть участь підрозділи 150-ї мотострілецької дивізії Південного військового округу. З техніки будуть представлені основні бойові танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-3 і безпілотники; всього брати участь у навчаннях будуть близько 400 військовослужбовців і близько 70 одиниць військової та спеціальної техніки.

Завданням навчань названо відпрацювання тактики ведення бойових дій в обороні укріплених позицій з подальшим переходом з оборони в наступ.

Нагадаємо, раніше стало відомо про курйозний випадок - російські морські навчання перенесли за межі виключної економічної зони Ірландії, адже ірландські рибалки погрожували їх зірвати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: