Байден пообіцяв особисті санкції проти Путіна

Читать на русском
Байден визнав, що такий варіант розглядається і може бути реалізований у разі російської агресії проти України
Джозеф Байденdetector.media

Президент США Джозеф Байден не виключає впровадження персональних санкцій проти свого російського колеги Володимира Путіна в тому випадку, якщо Росія почне військове вторгнення в Україну. Таким чином, це завдасть економічні втрати не тільки оточенню російського президента, але і йому особисто.

Про це Байден заявив журналістам 25 січня, повідомляє видання Axios.

У відповідь на питання про те, чи вивчається в Білому домі варіант ввести персональні санкції проти Путіна, Байден визнав, що такий варіант розглядається і може бути реалізований у разі російської агресії проти України.

Український редут: нові геополітичні виклики для ЄС та НАТОЩо означатиме для Європи повномасштабна війна в Україні та чи знайдуть запобіжники такого розвитку подій країни-учасниці НАТО – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Я пояснив Путіну ще на початку, що в разі вторгнення в Україну йому доведеться мати справу з серйозними наслідками, включаючи жорсткі економічні санкції... Я вважаю, що зараз все залежить від Путіна. Я думаю, що навіть його оточення не впевнене, що він збирається робити» - сказав він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що якщо Росія вторгнеться в Україну, західні держави та країни-члени НАТО зокрема введуть проти Москви «абсолютно безпрецедентний» пакет санкцій.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що масштаб реакції міжнародного співтовариства на російське вторгнення в Україну, в тому числі санкції та інші види реакції на агресію, жодним чином не повинні залежати від масштабу агресії проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: