Філіппіни відкривають кордони для вакцинованих туристів

Читать на русском
Філіппіни відкривають кордони для повністю вакцинованих мандрівників. Водночас в країні вирішили також скоротити термін дії ПЛР-тестування.
tut-cikavo.com

Філіппіни відкривають кордони для повністю вакцинованих мандрівників. Водночас в країні вирішили також скоротити термін дії ПЛР-тестування.

Про це повідомляє The National.

Нові правила в'їзду наберуть чинності 16 лютого. Туристи, які в'їжджають у країну повинні пройти повний курс вакцинації щонайменше за 14 днів до перетину кордону. Винятками є дипломати, діти та люди, які не можуть отримати вакцину через проблеми зі здоров'ям.

Чергова хвиля COVID-19: чим вона відрізняється від попередніх та коли буде пік захворюваностіЧим нова хвиля коронавірусу відрізнятиметься від попередньої та коли може бути пік захворюваності, читайте у матеріалі.

Водночас в країні вирішили скоротити термін дії ПЛР-тестування з 72 до 48 годин. Наразі невідомо, чи буде обов'язковим тестування для щеплених мандрівників.

Нагадаємо, у Молдові посилили правила в'їзду в країну через ситуацію з коронавірусом. Тепер при перетині кордону необхідно пред'явити один із чотирьох документів, що підтверджують відсутність COVID-19.

Також повідомляли, що уряд Ізраїлю змінив правила в’їзду до країни з 9 січня. Відтепер пускатимуть вакцинованих іноземців. Однак це стосуватиметься лише тих туристів, які прибуватимуть з країн з помірним рівнем захворюваності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: