Британія спрощує правила в'їзду для вакцинованих

Читать на русском
У Великобританії спрощують правила в'їзду для вакцинованих від коронавірусу. Щеплені туристи зможуть потрапити до країни без проходження тесту на COVID.
http://mobility.univ.kiev.ua/

У Великобританії спрощують правила в'їзду для вакцинованих від коронавірусу. Щеплені туристи зможуть потрапити до країни без проходження тесту на COVID.

Про це повідомляє Reuters.

У виданні зазначають, що у Великобританії більше не вимагатимуть проведення тестів на COVID для повністю вакцинованих мандрівників. Міністр транспорту Британії Грант Шеппс заявив про скасування обов'язкового тестування для повністю щеплених вже в лютому цього року.

Пандемія коронавірусу: як у 2022 році розвиватиметься ситуація в Україні та світіЯк розвиватиметься пандемія ковіду у 2022 році. Головними загрозами є вакцинна нерівність та поява нових штамів.

За інформацією видання, офіційно про цю зміну оголосять 26 січня.

«Що саме стало причиною прийняття цього рішення наразі не відомо», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у Молдові посилили правила в'їзду в країну через ситуацію з коронавірусом. Тепер при перетині кордону необхідно пред'явити один із чотирьох документів, що підтверджують відсутність COVID-19.

Також повідомляли, що уряд Ізраїлю змінив правила в’їзду до країни з 9 січня. Відтепер пускатимуть вакцинованих іноземців. Однак це стосуватиметься лише тих туристів, які прибуватимуть з країн з помірним рівнем захворюваності.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: