Кіпр запроваджує нові обмеження: що зміниться для туристів

Читать на русском
Кіпр запроваджує нові обмеження для іноземних туристів. Їм доведеться робити три тести на коронавірус.
Фото з відкритих джерел

Кіпр запроваджує нові обмеження для іноземних туристів. Їм доведеться робити три тести на коронавірус.

Про це вказано на онлайн-мапі Міністерства закордонних справ України з посиланням на туристично-інформаційний центр Кіпру.

Відомо, що нові обмеження вступають в дію з 4 січня 2022 року і попередньо триватимуть до 15 січня. У цей період всі пасажири, які прибувають до Кіпру, зобов’язані зробити ПЛР-тести протягом 48 годин до прильоту. Також, вакциновані та невакциновані туристи повинні власним коштом робити ПЛР-тести після прибуття на Кіпр.

Після прибуття на Кіпр громадянам потрібно пройти лабораторний контроль, вартість якого складає 15 євро (465 грн) в аеропорту Ларнаки та 19 євро (590 грн) в аеропорту Пафоса. Третій раз тестування на коронавірус необхідно зробити у формі експрес-тесту на антиген через 72 години після прибуття до країни.

Нагадаємо, через погіршення епідеміологічної ситуації з захворюванням на COVID-19 Чорногорія посилює правила в'їзду до країни. Нові правила діють з 2 січня.

Від 27 грудня, в'їзд до Чехії для іноземців, у тому числі громадян України, можливий лише за умови пред'явлення негативного результату ПЛР-тесту. Нові правила стосуються також вакцинованих від коронавірусу.

Також раніше писали, що українське посольство дало роз’яснення нових правил в’їзду до Греції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: