Ізраїль змінює правила в'їзду для туристів – деталі

Читать на русском
Уряд Ізраїлю змінив правила в’їзду до країни з 9 січня. Відтепер пускатимуть вакцинованих іноземців, однак за однієї умови.
Фото з відкритих джерел

Уряд Ізраїлю змінив правила в’їзду до країни з 9 січня. Відтепер пускатимуть вакцинованих іноземців, однак за однієї умови.

Про це повідомляє newsru.co.il.

Відомо, що уряд дозволив в'їзд в Ізраїль з 9 січня для вакцинованих іноземців та тих, хто перехворів на COVID. Однак це стосуватиметься лише тих туристів, які прибуватимуть з країн з помірним рівнем захворюваності.

Новий штам коронавірусу «Омікрон»: що про нього відомоЗ'явився новий штам ковіду Омікрон. Які симптоми, чи небезпечний та чи ефективні проти нього вакцини – у матеріалі.

Також відомо, що вже від 4 січня громадяни Ізраїлю, які прилітають до країни з «помаранчевих» країн, повинні перебувати в карантині лише перші 24 години або до отримання негативного ПЛР-тесту, зробленого після прильоту. Втім, щеплені або перехворілі громадяни, які повернулися в країну до півночі 4 січня, зможуть опівночі вийти з карантину без отримання другого негативного тесту ПЛР на коронавірус.

Нагадаємо, Кіпр запроваджує нові обмеження для іноземних туристів. Їм доведеться робити три тести на коронавірус.

Від 27 грудня, в'їзд до Чехії для іноземців, у тому числі громадян України, можливий лише за умови пред'явлення негативного результату ПЛР-тесту. Нові правила стосуються також вакцинованих від коронавірусу.

Також раніше писали, що українське посольство дало роз’яснення нових правил в’їзду до Греції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: