Росія ніколи не загрожувала українському народові – Лавров

Читать на русском
Росія нібито ніколи не загрожувала українському народу і не збирається нападати на Україну. Про це заявив Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.
cisoclub.ru

Росія нібито ніколи не загрожувала українському народові та «не збирається нападати на Україну».

Про це заявив під час сьогоднішнього брифінгу за підсумками зустрічі із держсекретарем США Ентоні Блінкеном, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров.

Лавров зазначив, що Росія нібито ніколи не загрожувала громадянам України.

Шлях дипломатії: як зупинити Росію силою переконанняІнформаційна напруга довкола ймовірного нападу на Україну поки що не спадає, детальніше читайте у матеріалі.

«Росія ніколи не загрожувала українському народові. Зеленський заявив публічно, що якщо хтось почувається російським - нехай забирається до Росії, тому хто кому загрожує, і в що загрози можуть вилитися це велике питання», - додав він.

На запитання журналіста, наскільки великою є загроза вторгнення РФ в Україну, враховуючи накопичення військ поблизу кордону, і чому Росія стягує сили в Україну саме зараз, він відповів:

Итоги переговоров Лаврова и Блинкена в Женеве | ПРЯМОЙ ЭФИРНастоящее Время

«Ви стверджуєте, що ми маємо намір напасти на Україну, хоча ми багато разів говорили, що не збираємося. Ви питаєте, чому зараз? А як не нападати, то нам?».

У свою чергу, держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив про те, що американський лідер Джо Байден готовий до переговорів зі своїм російським колегою Володимиром Путіним - діалог відбудеться у разі, якщо в ньому виникне необхідність.

Також нагадаємо, Блінкен звернувся до росіян і розповів, що може загрожувати їхній безпеці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: