Арестович не підписав жодних документів про своє звільнення з посади – ЗМІ

Читать на русском
Джерело повідомило, що в ОПУ про звільнення Арестовича дізналися зі ЗМІ, а глава офісу президента вже домовився зустрітися з бунтівним радником
Олексій Арестовичradiosvoboda.org

Позаштатний радник голови Офісу президента України Олексій Арестович формально залишається на своїй посаді, оскільки не повідомив нікого про своє звільнення і не підписав ніяких документів.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власне джерело в ОПУ.

«В Офісі про його звільнення дізналися так само як і всі – зі ЗМІ. Поки Арестович ніяких документів не підписував. Тому формально він залишається радником Андрія Єрмака. І, можливо, ця співпраця буде продовжена. Єрмак і Арестович домовилися про зустріч, тому в цій історії ще рано ставити останню крапку» - розповів він виданню.

Нагадаємо, 17 січня Олексій Арестович «з особистих причин» звільнився з посади позаштатного радника керівника Офісу президента і спікера української делегації в ТКГ.

19 січня Арестович пояснив своє звільнення з посади позаштатного радника глави Офісу президента і спікера української делегації в Тристоронній контактній групі. Він натякнув, що нібито прийняв рішення у зв'язку з ситуацією навколо п'ятого президента Петра Порошенка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: