Арестович назвав причину свого звільнення

Читать на русском
Олексій Арестович пояснив своє звільнення з посади позаштатного радника голови Офісу президента та спікера української делегації у тристоронній контактній групі.
Фото: 112.ua

Олексій Арестович пояснив своє звільнення з посади позаштатного радника голови Офісу президента та спікера української делегації у тристоронній контактній групі. Він натякнув, що нібито ухвалив рішення у зв'язку із ситуацією навколо п'ятого президента Петра Порошенка.

Про це Арестович повідомив у Facebook.

Колишній чиновник розкритикував і Порошенка, і владу Зеленського. За його словами, він не може вибачити чинній владі «слабкості».

«Знаєте, я не збирався звільнятися. У понеділок я приїхав на роботу, як завжди, підійшов до будівлі і зрозумів, що більше не хочу переступати її поріг. Тому що я здатний пробачити багато чого, включаючи особисту підлість по відношенню до мене (це політика, всі ми макіавеллі, цинізм, холодний розрахунок і таке інше). Але слабкості я вибачити не можу», - йдеться у повідомленні.

При цьому він зазначив, що йому «не по дорозі» з тими, хто організував «шоу в Жулянах».

«Не знаю, хто автор сценарію шоу в Жулянах, який закріпив слабкість, як головну органічну ознаку української держави (не плутати з країною), але мені з нею вже точно не по дорозі», - підсумував Арестович.

17 січня Олексій Арестович «з особистих причин» звільнився з посади позаштатного радника керівника Офісу президента та спікера української делегації у ТКГ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: