Місія ОДКБ: у Росії повідомили про повернення ще 10 літаків з Казахстану

Читать на русском
Раніше президент Казахстану Токаєв заявив про завершення військової місії країн Організації договору колективної безпеки у Казахстані.
interfax.ru

Ще 10 літаків військово-транспортної авіації ПКС РФ із військами ОДКБ повернулися з Казахстану до Росії.

Про це повідомляє Інтерфакс, з посиланням на Міноборони РФ.

«Десять літаків військово-транспортної авіації ПКС Росії Іл-76 з російськими «миротворцями» зі складу Колективних «миротворчих» сил ОДКБ прибули з Казахстану на Підмосковний аеродром «Чкаловський», - йдеться у повідомленні російського оборонного відомства.

Зазначається, що раніше літаки військово-транспортної авіації доставили війська ОДКБ з Казахстану на аеродром «Чкаловський» та на аеродром «Іваново-Північний» (Іванівська область).

Протести у Казахстані: до чого може призвести введення військ РФ та БілорусіПротести у Казахстані тривають четвертий день. До чого може призвести введення військ РФ та Білорусі, читайте на «Слово і діло».

Нагадаємо, мітинги проти підвищення цін на скраплений газ розпочалися в Казахстані 2 січня в Мангістауській області. Вони переросли у масові протести. Влада Казахстану звернулася до Організації договору про колективну безпеку за допомогою у придушенні протестів. ОДКБ ввела війська.

Цього тижня президент країни Касим-Жомарт Токаєв заявив, що місію ОДКБ у Казахстані завершено. У трьох регіонах уже скасували режим НС.

Минулої доби, 15 січня, у Росії заявили, що їхні військові, які брали участь у «миротворчій операції» в Казахстані, повернулися додому.

Напередодні Лукашенко заявив, що місія ОДКБ у Казахстані продемонструвала потенціал у боротьбі з кольоровими революціями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: