Адвокати Порошенка вимагають призначити судове засідання на 17 січня

Читать на русском
Адвокати Петра Порошенка вимагають призначити судове засідання у день повернення свого підзахисного до Києва – на 17 січня 2022 року.
Петро Порошенкофото Дмитрий Ларин / УП

Захист колишнього президента, лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка вимагає від судді районного Печерського суду Києва призначити судове засідання у день повернення Порошенка до України.

Про це розповів адвокат колишнього президента Ігор Головань на брифінгу у середу у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Порошенку оголосили про підозру у «вугільній справі»: у яких ще провадженнях фігурує п'ятий президентПетру Порошенку оголосили про підозру у держзраді у справі про закупівлю вугілля. У яких ще провадженнях фігурує п'ятий президент.

«Ми сьогодні звернулися до Печерського суду… вимагаємо від судді, у провадженні якого знаходиться подання генерального прокурора або у даному у разі того, хто його замінює, щодо застосування до Петра Порошенка запобіжного заходу, призначити судове засідання на 17 січня 2022 року», - сказав адвокат.

Нагадаємо, 6 січня Печерський районний суд Києва наклав арешт на все майно колишнього президента України, нардепа Петра Порошенка.

У ДБР тоді заявили, що суд заарештував лише те майно Порошенка, яке належить йому на підставі даних реєстрів. Активи телеканалів «Прямий» та «5 канал» сюди не входять.

Згодом з'явилися нібито докази арешту активів каналів.

Проте після цього у ДБР уточнили, що заарештовано лише ті частки каналів «Прямий» та «5 канал», які належать Порошенку. У цих медіа не один бенефіціар.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: