Кількість затриманих у Казахстані збільшується, серед них є іноземці

Читать на русском
Число затриманих в результаті протестів в Казахстані перевищило 4 400 осіб. Серед ниї є громадяни сусідніх держав.
t me ressentiment_channel

Число затриманих в результаті протестів в Казахстані перевищило 4 400 осіб. Серед ниї є громадяни сусідніх держав.

Про це повідомляє в Telegram видання tengrinews.

За останньою інформацією, число затриманих через заворушення в Казахстані знову зросло. До відділень поліції в країні доставили 4 404 осіб. Серед затриманих є іноземні громадяни.

«В одному з сіл Алматинської області було затримано понад 100 осіб, за попередніми даними, вони громадяни однієї з сусідніх держав», – йдеться в повідомленні.

Протести у Казахстані: до чого може призвести введення військ РФ та БілорусіПротести у Казахстані тривають четвертий день. До чого може призвести введення військ РФ та Білорусі, читайте на «Слово і діло».

Нагадаємо, що в Казахстані з 2 січня тривають масові протести. Тоді в Мангістауській області почалися мітинги проти різкого підвищення цін на скраплений газ. Потім вони переросли в масові протести по всій країні.

Раніше повідомлялося, що з початку масових акцій протесту в Казахстані загинули 18 силовиків, ще 748 отримали поранення. Всього затримано близько 3 тисяч мітингувальників.

По всьому Казахстану ввели червоний рівень терористичної загрози. Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв наказав стріляти на ураження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: