Медведчук повідомив, що його доньці анулювали швейцарську візу

Читать на русском

Доньці нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука та хрещениці президента РФ Володимира Путіна анулювали візу, яку вона отримала для навчання у Женевському університеті у Швейцарії.
З відкритих джерел

Доньці нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука та хрещениці президента РФ Володимира Путіна анулювали візу, яку вона отримала для навчання у Женевському університеті у Швейцарії.

Про це розповів сам нардеп у інтерв'ю підсанкційному телеканалу Перший Незалежний, пише ЦензорНет.

Янукович, Порошенко, Шарій: кому з 2014 року оголошували підозру у держзрадіПро підозру у державній зраді повідомляли Петру Порошенку, Віктору Януковичу, Анатолію Шарію, Віктору Медведчуку.

За словами нардепа, його дочка Дарина закінчила школу у Києві та вступила до Женевський університет. Вона отримала навчальну візу та планувала їхати до вишу на початку вересня 2021 року.

«Літерально за два дні до цього їй оголосили про те, що її віза анульована. Західний світ тут проявився», — сказав Медведчук, додавши, що виступає проти «зовнішнього управління Сполучених Штатів та Заходу».

Нагадаємо, 11 травня 2021 року Медведчуку було повідомлено про підозру в держзраді та замах на розграбування національних ресурсів в окупованому РФ Криму.

8 жовтня йому повідомили про підозру за державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації. За словами генпрокурора Ірини Венедиктової, у справі йдеться, зокрема, про закупівлю вугілля з СОТ у терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».

12 жовтня Печерський районний суд Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт.

2 листопада суд обрав Медведчуку новий запобіжний захід у справі про держзраду і замах на розграбування національних цінностей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: