Вугільна справа: Медведчука залишили під домашнім арештом

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив Віктора Медведчука під домашнім арештом щодо епізоду про поставки вугілля з Донбасу.
Віктор МедведчукФото Слово і діло

Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука за другим епізодом пред'явлених йому звинувачень - про постачання вугілля з окупованого Донбасу.

Про це повідомляється на сторінці суду у Facebook у п'ятницю, 17 грудня.

Суд дозволив затримати ексміністра у «вугільній справі» МедведчукаДемчишина затримали у вугільній справі Медведчука. Суд дав дозвіл на затримання ексміністра.

«За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду Києва від 12 жовтня 2021 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту та прокуратури - без задоволення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 травня цього року Медведчуку було повідомлено про підозру в держзраді та замах на розграбування національних ресурсів в окупованому РФ Криму.

8 жовтня йому повідомили про підозру за державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації. За словами Генпрокурора Ірини Венедиктової, у справі йдеться, зокрема, про закупівлю вугілля з СОТ у терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».

12 жовтня Печерський районний суд Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт.

2 листопада суд обрав Медведчуку новий запобіжний захід у справі про держзраду і замах на розграбування національних цінностей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: