Став відомий час сьогоднішньої розмови Зеленського та Байдена

Читать на русском
Розмова президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена відбудеться 2 січня після 22 години за київським часом.
фото: BBC

Розмова президента України Володимира Зеленського та президента США Джо Байдена відбудеться 2 січня після 22:00 за київським часом.

Про це повідомив речник Зеленського Сергій Никифоров у Facebook.

Зеленський розповів, що обговорв з Байденом створення нового майданчику для переговорів з РФПід час розмови президента Володимира Зеленського з президентом США Джо Байденом сторони обговорили створення нового майданчику для майбутніх переговорів з РФ.

«Колеги, вітаю із новорічними святами! Бажаю всім нам тільки добрих новин у 2022-му році! Одна з таких – вже зовсім скоро. Президенти Володимир Зеленський та Джо Байден проведуть телефонну розмову сьогодні після 22:00 за Києвом», - написав Нікіфоров.

Нагадаємо, 30 грудня відбулася телефонна розмова президента США Джо Байдена із російським президентом Володимиром Путіним. Вона тривала 50 хвилин.

То була вже друга бесіда президентів того місяця. До цього Путін та Байден спілкувалися 7 грудня у режимі відеоконференції. Обговорювалися двосторонні відносини, питання стратегічної стабільності, кібербезпека, а також ситуацію навколо України та розширення НАТО на схід.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: