В Україні перевірять поставки зброї та продуктів армії за 5 років

Читать на русском
На засіданні РНБО 30 грудня було ухвалено рішення про створення міжвідомчої робочої групи для перевірки поставок озброєння та продуктів до ЗСУ.
ілюстративне фотофото з відкритих джерел

На засіданні Ради національної безпеки та оборони 30 грудня було ухвалено рішення про створення міжвідомчої робочої групи для перевірки поставок озброєння та продуктів харчування до ЗСУ з 2017 року.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу у Києві за підсумками останнього цього року засідання відомства.

Зеленський під час святкування Дня ЗСУ передав військам велику партію військової технікиЗСУ отримали катери типу Island, танки, бронетранспортери, бронеавтомобілі, модернізований винищувач, вертоліт і транспортний літак

«Питання, яке було проголосоване і прийняте, – це доручення Кабміну створити міжвідомчу робочу групу для перевірки поставок озброєння та продуктів харчування до наших військ у період з 01.01 2017 року до 31.12.21 року», – сказав він.

Тобто, «за всі 5 років поставок нашої армії ця комісія має з'ясувати», уточнив Данілов.

Також він додав, що президент Володимир Зеленський запропонував кілька протокольних доручень, які проголосували. Серед них – про забезпечення житлом військовослужбовців та ветеранів; вирішення питання вирівнювання зарплат військовослужбовців.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні РНБО запровадила нові санкції.

А секретар відомства Олексій Данілов розповів про ситуацію на українському кордоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: