Кличко створює штаб територіальної оборони через загрозу з боку РФ

Читать на русском
Столичний мер нагадав, що у Києві понад 500 об'єктів критичної інфраструктури, захист яких потребує особливої ​​уваги.
фото: КМДА

Міський голова Києва Віталій Кличко створює у столиці штаб територіальної оборони. Столична система тероборони має бути розгорнута найближчим часом.

Про це йдеться у повідомленні на Офіційному порталі Києва.

Зазначаєтьсяч, що набір резервістів до бригади тероборони Києва триває, на січень 2022 року заплановано проведення командно-штабних навчань.

Міжнародна політика: основні загрози для України у 2022 роціРосія стане основним тізером в усіх геополітичних викликах 2022-го року, які стосуватимуться України. Основні загрози та виклики аналізував політолог Олександр Радчук.

При цьому, Кличко провів безпекову нараду із заступниками голови КМДА, керівниками Департаменту муніципальної безпеки, бригади територіальної оборони столиці, прокуратури та СБУ Києва, представниками Головного командування Збройних сил України, поліції столиці.

Столичний мер нагадав, що у Києві понад 500 об'єктів критичної інфраструктури, захист яких потребує особливої ​​уваги. Їх, у разі надзвичайної ситуації, візьмуть під охорону Нацполіція, військові та підрозділи тероборони.

«Заяви і погрози Росії, скупчення військ агресора на кордонах нашої держави спонукають нас підготуватися до різних можливих сценаріїв подій. Зокрема, й до найгіршого. У нас має бути чіткий план дій у критичній ситуації, відпрацьовані координація і дії всіх служб та структурних підрозділів», - заявив Кличко.

Нагадаємо, що у Міноборони пояснили, для чого потрібний військовий облік жінок.

Напередодні Рамзан Кадиров висловив готовність приєднати Україну до Росії.

Раніше ми повідомляли, що Лавров заявив, що США хочуть влаштувати «війнушку» в Україні, а також розповів, коли відбудуться переговори Росії та США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: