Путін відповів на запитання щодо можливого вторгнення РФ в Україну

Читать на русском
Путін заявив, що Росія зобов'язана думати про свою безпеку - відповідаючи на запитання, чи готується РФ до війни з Україною.
Фото з відкритих джерел.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія зобов'язана думати про свою безпеку на перспективу. Про це він сказав відповідаючи на запитання, чи готується РФ до війни з Україною.

«Нам кажуть «війна, війна, війна». Складається враження, що, можливо, готують третю військову операцію (на Донбасі - ред.), І нас заздалегідь попереджають: не втручайтеся, не захищайте цих людей, а втрутитеся і будете захищати - ось такі нові санкції підуть», - сказав Путін під час великої щорічної прес-конференції.

Чи хочуть росіяни війни: що утримує Кремль від вторгнення в УкраїнуБільшість громадян Росії позитивно ставиться до України та українців і вважає велику війну малоймовірною.

Питання про те, чи готується Росія до вторгнення в Україну президент РФ перевів у площину, що це, мовляв, Україна може проявити військову агресію щодо окупованих територій Донецької та Луганської області.

Він додав, що Росія має думати про свою безпеку на перспективу.

Нагадаємо, Столтенберг закликав Путіна відвести війська від України.

Як відомо, ситуація на українсько-російському кордоні від початку листопада викликає занепокоєння західних країн. Співробітники спецслужб припускають «високу ймовірність дестабілізації» ситуації з боку Росії вже цієї зими.

РФ зібрала на кордоні понад 90 тисяч військових.

«Слово і діло» поспілкувалося з експертами та спробувало з’ясувати, що відбувається на кордоні з Росією, чому країна стягує війська та які наслідки можуть бути.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: