Незабаром «червону зону» залишать дві останні області – МОЗ

Читать на русском
Незабаром дві останні області залишать «червону зону» епідемічної небезпеки – ситуація з поширенням коронавірусу стабілізується.
Фото Ліга

Незабаром дві останні області залишать «червону зону» епідемічної небезпеки – ситуація з поширенням коронавірусу стабілізується.

Про це заявив голова МОЗ Віктор Ляшко у ефірі телеканалу Рада.

Новорічні свята: чи посилюватимуть карантин і за яких умов можна відпочити на лижних курортахЯким буде карантин в Україні на новорічні свята, чи можна поїхати відпочивати на гірськолижний курорт – у матеріалі Слово і діло.

За словами міністра, «червону зону» залишать Волинська та Запорізька області. Зараз ці регіони вийшли по індикаторам із «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки.

«Ми вчора від Міністерства охорони здоров'я направили відповідну заяву до Кабінету Міністрів про скликання комісії з ТЕБ та НС, яка розгляне ситуацію. І потенційно ми найближчим часом зможемо вивести останні дві області з «червоного» рівня епіднебезпеки», - сказав він.

Раніше ми писали про те, що станом на ранок четверга, 23 грудня, майже вся Україна перейшла до «жовтої» зони карантину. Тільки дві області перебувають у «червоній».

Також нагадаємо, МОЗ розширило список професій, які підпадають під наказ щодо обов'язкової вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: