СБУ відкрила справу на нардепа Шевченка за статтею держзрада

Читать на русском
Скандальний нардеп підтвердив, що СБУ відкрила проти нього провадження за статтею 111 Кримінального кодексу (Державна зрада).
фото: Главком

Екс-представник фракції «Слуга народа» Євген Шевченко заявив, що Служба безпеки України відкрила проти нього справу через держзраду. При цьому, він зазначив, що це пов'язано із його «дружбою з Білоруссю».

Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

Скандальний нардеп підтвердив, що СБУ відкрила проти нього провадження за статтею 111 Кримінального кодексу (Державна зрада).

Янукович, Порошенко, Шарій: кому з 2014 року оголошували підозру у держзрадіПро підозру у державній зраді повідомляли Петру Порошенку, Віктору Януковичу, Анатолію Шарію, Віктору Медведчуку.

Як заявив Шевченко, йому приписують створення «русского мира» в Україні та його хочуть усунути як конкурента.

«Друзі! Якщо вже інформація просочилася у ЗМІ, змушений повідомити, що справді СБУ відкрило для мене справу за ст.111 ККУ. Тепер я в одному списку з Медведчуком та Порошенком. Весела компанія, чи не так? Шиють мені створення «русского мира» в Україні. Тупішого приводу не змогли знайти для виконання замовлення та усунення конкурента. Це пов'язано з моєю дружбою з Білоруссю. На добраніч!», - йдеться у повідомленні Шевченка.

Нагадаємо, що Євгена Шевченка виключили з фракції «Слуга народу» у травні 2021 року.

Як відомо, народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко раніше їздив до Мінська на зустріч до Олександра Лукашенка.

Пізніше заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко розповів ЗМІ, що зустріч нардепа Євгена Шевченка з Олександром Лукашенком - це його особиста ініціатива, він не представляє на ній Україну.

Напередодні екс-президенту Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді.

Також, «Слово і діло» пропонує згадати, кому ще з відомих особистостей останніми роками висували підозру у держзраді.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: