Євгена Шевченка виключили зі «Слуги народу»

Читать на русском
Народного депутата від Слуги народу Євгена Шевченка, який їздив до Мінська на зустріч до Олександра Лукашенка,  виключили з фракції.
Фото з відкритих джерел.

Народного депутата від «Слуги народу» Євгена Шевченка виключили з фракції.

«Євгена Шевченка виключили зі Слуги народу. Секретаріату фракції все-таки вдалося зібрати необхідну кількість підписів», — повідомив у Telegram депутат від СН Олександр Качура.

«Червоні лінії» монобільшості: кого із нардепів виключили або могли виключити зі «Слуги народу»З фракції Слуга народу за два з половиною роки виключили шістьох депутатів – Полякова, Скороход, Лероса, Іванісова, Дубінського і Юрченка.

За його словами, матеріали будуть передані в апарат ВР і зачитані на наступному пленарному засіданні.

Як відомо, народний депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко раніше їздив до Мінська на зустріч до Олександра Лукашенка.

Пізніше заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко розповів ЗМІ, що зустріч нардепа Євгена Шевченка з Олександром Лукашенком - це його особиста ініціатива, він не представляє на ній Україну.

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує згадати, кого і за що виганяли з фракції «Слуга народу», а також хто з нардепів уникнув виключення, попри скандали.

Також Євген Шевченко схвально прокоментував затримання Романа Протасевича в Білорусі. Як відомо, засновника білоруського опозиційного Telegram-каналу NEXTA вчора заарештували.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: