У Порошенка прокоментували оголошену йому підозру і висунули зустрічні звинувачення Зеленському

Читать на русском
У партії Порошенка заявили, що у колишнього президента свої плани на новорічні канікули, тому він повернеться в країну за власним графіком, а не тоді, коли буде зручно Зеленському
Петро Порошенкоslovoidilo.ua

У відповідь на оголошення колишньому президенту України, народному депутату Петру Порошенку 20 грудня підозри в державній зраді, в очолюваній ним політичній партії «Європейська солідарність» (ЄС) заявили, що чинний президент Володимир Зеленський винен у переслідуванні опозиції та торгівлі з ОРДЛО.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті політичної партії.

«Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни. Це - комплекс його власної президентської неповноцінності та типовий напад політичної параної, яку у нікчемності Зеленського провокує сама згадка про свого успішного попередника» - сказано в повідомленні.

Крім того, партія висунула цілий набір зустрічних звинувачень на адресу Зеленського.

Порошенку оголосили про підозру у «вугільній справі»: у яких ще провадженнях фігурує п'ятий президентПетру Порошенку оголосили про підозру у держзраді у справі про закупівлю вугілля. У яких ще провадженнях фігурує п'ятий президент.

«Не Порошенко, а Зеленський знімав кіно в Москві та фоткався на Красній площі, коли зелені чоловічки захоплювали Крим. Не Порошенко, а Зеленський у квітні чотирнадцятого давав корпоратив сепарам у Горлівці. Не Порошенко, а Зеленський чотири рази ухилявся від повістки, коли син Порошенка служив в армії. Не Порошенко, а Зеленський грав на роялі, поки армія звільняла дві третини Донбасу. Не Порошенко, а Зеленський злив Путіну спецоперацію із затримання військових злочинців з групи Вагнера. Не Порошенко, а Зеленський завозить вугілля з ОРДЛО під виглядом російського на мільярди та мільярди доларів» - заявили в політичній партії.

На завершення в повідомленні йдеться, що у Порошенка свої плани на новорічні свята, тому він повернеться в країну, але тоді, коли буде зручно йому, а не комусь іншому.

Нагадаємо, 20 грудня колишньому президенту Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій.

Пізніше Служба безпеки України на брифінгу пояснила, в чому справа. Колишнього президента підозрюють у тому, що він розірвав контракти на постачання вугілля з ПАР і організував поставки вугілля з ОРДЛО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: