Порошенка повторно викликали до ДБР

Читать на русском
Експрезидента України та лідера «Євросолідарності», нардепа у четвер, 23 грудня на 10 годину ранку, повторно викликали до ДБР.

Експрезидента України та лідера «Євросолідарності», нардепа Петра Порошенко у четвер, 23 грудня на 10 годину ранку, повторно викликали до ДБР.

Про це сьогодні під час брифінгу повідомили правоохоронці.

«Оскільки вказана особа, колишній президент України, сьогодні не прибув на виклик, ми направили повторний виклик у четвер 23 грудня на 10 годин. Саме тоді вирішуватиметься питання про вручення клопотання про обрання запобіжного заходу», - повідомив представник ДБР.

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 грудня, Порошенко відмовився отримати повістку про виклик на допит із постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. ДБР заявило, що їхні слідчі намагалися вручити Порошенкові повістку про виклик поблизу Верховної ради, проте він їх проігнорував і поїхав у невідомому напрямку.

Справа стосується постачання вугілля з тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям «Л/ДНР». Воно розслідується за трьома статтями: фінансування тероризму, державна зрада та створення терористичної організації. У цьому виробництві вже повідомили про підозру нардепа Віктора Медведчука та ексміністра енергетики Володимира Демчишина.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: