У Кабміні назвали пріоритети щодо взаємодії з НАТО на 2022 рік

Читать на русском
У Кабінеті міністрів перерахували пріоритети щодо взаємодії України з НАТО в наступному, 2022 році.
Слово і діло

У Кабінеті міністрів перерахували пріоритети щодо взаємодії України з НАТО в наступному, 2022 році.

Про це розповіла віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина під час онлайн-брифінгу.

Україна і НАТО: які переваги дасть членство і що вже зроблено для вступу в АльянсЯкі переваги дає членство в НАТО, що Україна вже зробила для вступу в Альянс і що ще потрібно – на відео.

«Ми, зокрема, готуємось до наступного саміту НАТО, який відбудеться у Мадриді у червні наступного року. До цього саміту ми плануємо затвердити спільно з НАТО індивідуальну програму партнерства, яка визначить 5 напрямів нашої взаємодії, котрі базуються на форматі річної національної програми. Відповідно, формат плану дій щодо членства», - зазначила віце-прем'єр-міністр.

До саміту планується оновити цілі партнерства України з НАТО, які будуть розширені з огляду на досвід, набутий Україною в рамках Партнерства з розширеними можливостями.

Нагадаємо, Стефанишина також розповіла про те, що на початку наступного року в Україні відбудуться міжнародні навчання НАТО з кібербезпеки.

Раніше ми писали, президент Володимир Зеленський зазначив, що Україна розраховує отримати членство в Європейському Союзі найближчими роками та конкретну тимчасову перспективу членства в НАТО у 2022 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: