Порошенку оголосили підозру у держзраді

Читать на русском

Колишньому президентові України та лідеру партії «Європейська солідарність» Петру Порошенку сьогодні оголосили підозру у державній зраді.
24 канал

Колишньому президентові України та лідеру партії «Європейська солідарність» Петру Порошенку сьогодні оголосили підозру у державній зраді.

Про це повідомив Олександр Турчинов під час сьогоднішнього брифінгу.

«Ідеться про забезпечення України вугіллям в умовах військового протистояння з РФ у 2014-2015 роках», - зазначив Турчинов.

🔴 ЗАРАЗ! ТЕРМІНОВИЙ брифінг ОЛЕКСАНДРА ТУРЧИНОВАТелеканал Прямий

«Повністю залежна від Зеленського генеральний прокурор Ірина Венедіктова не підписала цю підозру, а підписав призначений з цією метою один з її заступників на прізвище Симоненко», – розповів Турчинов.

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 грудня, Порошенко відмовився отримати повістку про виклик на допит у справі постачання вугілля із тимчасово окупованих територій. ДБР заявило, що їхні слідчі намагалися вручити Порошенкові повістку про виклик біля Верховної ради, однак він їх проігнорував та поїхав у невідомому напрямку.

Справа стосується постачання вугілля із тимчасово окупованих територій та сприяння терористичним організаціям «Л/ДНР». Вона розслідується за трьома статтями: фінансування тероризму, державна зрада та створення терористичної організації. У цьому провадженні вже повідомили про підозру нардепу Віктору Медведчуку та ексміністру енергетики Володимиру Демчишину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: