Порошенко закликав усі політсили об'єднатися проти «Північного потоку-2»

Читать на русском
Зі свого боку Порошенко пообіцяв залучити всі свої можливості і контакти на підтримку політики протидії газопроводу ПП-2.
Слово і діло

П’ятий президент України та лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко закликав усі політичні сили об’єднатись для супротиву «Північному потоку-2».

Про це екс-президент повідомляє на сторінці у Facebook.

Зазначається, що Порошенко привітав рішення Палати представників США внести до оборонного бюджету поправки щодо «санкцій проти енергетичної афери Путіна».

«Той випадок, коли всі здорові сили в Україні, яким небайдужа доля держави, мають об’єднатися, щоб зупинити «Північний потік-2», - написав Порошенко.

Конгрес США проти «Північного потоку-2»: які обставини грають на руку УкраїніПалата представників США підтримала поправку до проєкту оборонного бюджету, яка може відстрочити запуск Північного потоку-2 або поставити хрест на проєкті. Чому було прийнято це рішення і якими можуть бути наслідки.

Також, він зі свого боку пообіцяв залучити всі свої можливості і контакти на підтримку політики протидії «Північному потоку-2».

«Рішення за Сенатом США, де, хочу вірити, знайдеться досить стратегічного бачення і мудрості для зупинки енергетичної афери століття з боку Кремля. Зупинимо «Північний потік-2» разом», - підсумував екс-президент.

Нагадаємо, що Зеленський закликав Сенат США запровадити санкції проти ПП-2.

Раніше, Макогон повідомив, коли приймуть рішення про участь України в сертифікації «Північного потоку-2».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: