Порошенко «увірвався» до прямого ефіру телеканалу «Рада»

Читать на русском
Петро Порошенко увірвався до прямого ефіру каналу Рада та висловив своє обурення перезапуском каналу. Він запитав: - За чий рахунок банкет?
скріншот з відео

Народний депутат від «Європейської солідарності» та колишній президент Петро Порошенко увірвався до прямого ефіру каналу «Рада» і висловив своє обурення перезапуском каналу.

Про це повідомляє низка ЗМІ у Telegram у четвер, 16 грудня.

Як пише УНІАН, Порошенко «увірвався до прямого ефіру телеканалу «Рада» і висловив своє обурення перезапуском каналу. Основне запитання від Петра Олексійовича: За чий рахунок «банкет»?

За даними Апостроф, Порошенко зайшов у кадр, заявивши, що телеканал нібито незаконно витрачає кошти платників податків, а мовлення з кулуарів парламенту заважає роботі депутатів.

«Хочу, щоб усі глядачі каналу «Рада» знали: зараз незаконно витрачено кошики платників податків. На ці кошти не було кошторису у Верховній раді, ці кошти було витрачено без системи «Прозорро». Ці вказівки офісу президента заважають роботі народних депутатів», – сказав Порошенко.

Нардеп від «Слуги народу» Данило Гетманцев, з яким у цей час спілкувалися журналісти, відповів на це: «Я – депутат, я працюю тут».

Порошенка запросили сісти за студійний стіл, але він відмовився.

Нагадаємо, на засіданні Ради у середу, 15 грудня, спікер Руслан Стефанчук оголосив про перезапуск телеканалу «Рада» та закликав депутатів долучатися до його роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: