Зеленський відреагував на резолюцію Європарламенту щодо ситуації на кордонах

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський відреагував на схвалення Європарламентом резолюції, в якій депутати попереджають Росію про серйозні наслідки у разі подальшої агресії проти України.
фото ОПУ

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на схвалення Європарламентом резолюції, в якій депутати попереджають Росію про серйозні наслідки у разі подальшої агресії проти України.

Про це глава держави написав у Twitter у четвер, 16 грудня.

Життя без НАТО: яку альтернативу військовим блокам може обрати УкраїнаПісля розмови Джо Байдена із Володимиром Путіним вступ України до НАТО дедалі більше виглядає нездійсненною мрією. Які можливі альтернативи знайти впливових союзників поза Північноатлантичним альянсом – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Дякую за потужну підтримку України з боку Євросоюзу. Вчора – на #EaPsummit. Сьогодні – резолюція Європарламенту щодо ситуації на українському кордоні! Військові дії проти України матимуть для Росії високу економічну та політичну ціну», - написав Зеленський.

Він також додав, що загроза безпеці України – це загроза миру та стабільності Європи.

Ми повідомляли про те, що сьогодні у Європарламенті ухвалили резолюцію щодо ситуації на кордонах України. У документі країни ЄС закликали підготуватися до запровадження суворих санкцій проти Росії у разі ескалації.

Раніше високий представник Європейського союзу із зовнішньої політики Жозеп Боррель заявив, що Європейський союз у ситуації із загрозою вторгнення Російської Федерації прийме бік України, навіть у найгіршому разі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: