Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У четвер, 16 грудня, Верховна рада збереться на пленарне засідання. Після чого о 15:00 парламентарії також проведуть і позачергове.
Слово і діло

У четвер, 16 грудня, Верховна рада збереться на пленарне засідання. Після чого о 15:00 парламентарії також проведуть і позачергове.

Згідно з порядком денним, депутати планують змінити календарний план проведення шостої сесії Верховної ради. Зокрема, пропонується змістити пленарний тиждень січня, тобто провести його з 25 по 28 січня, замість з 18-го до 21-го.

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Крім того, парламентарі розглянуть пропозиції президента України до закону Про адміністративну процедуру, а також низку інших законопроектів. Зокрема, зміни до Податкового та Митного кодексу, та про загальнообов'язкове накопичувальне пенсійне забезпечення.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні нардепи планують внести зміни до Держбюджету на 2021 рік. Рада розглядатиме питання погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних вуглевидобувних підприємств.

Як відомо, 2 грудня ВР ухвалила державний бюджет на 2022 рік. «Слово і справа» пропонує подивитися, які основні показники закладено у бюджеті та як вони змінилися порівняно з 2021 роком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: