Зарплати у регіонах: скільки у листопаді заробили голови ОДА

Читать на русском

Майже щомісяця Володимир Зеленський проводить кадрові перестановки у регіонах. Остання зміна була буквально минулого тижня: президент призначив Віктора Микиту головою Закарпатської обладміністрації. Сьогодні «Слово і діло» пропонує подивитись, скільки голови ОДА заробили у листопаді.

У листопаді найбільше заробив керівник Луганської ОДА Сергій Гайдай – 138 тис. 639 грн. Така сума вийшла завдяки окладу – майже 112 тисяч, йому також виплатили надбавку та перерахунок зарплати за жовтень.

Сергій Гамалій, який очолює Хмельницьку облдержадміністрацію, заробив 125 тис. 606 грн. Йому, крім окладу та надбавок, виплатили 57 тисяч матеріальної допомоги на оздоровлення та 9 тисяч за навчальну відпустку.

На третьому місці за рівнем зарплати минулого місяця опинився Анатолій Полосков: колишньому голові Закарпатської ОДА нарахували 90 тис. 327 грн – оклад, надбавки, відрядження, компенсація за невикористану відпустку.

Більшість голів обладміністрацій у листопаді заробили близько 71,3 тис. грн. Найменша зарплата була у голові голови Харківської ОДА Олександра Скакуна – 40 тис. 561 грн. Взагалі нічого не нарахували новому голові Херсонської обладміністрації Геннадію Лагуті.

Нагадаємо, на наших інфографіках можна подивитися, скільки голови обладміністрацій заробили у січні, лютому, березні, квітні, травні, червні, липні, серпні, вересні та жовтні.

Раніше ми писали, як президент Володимир Зеленський виконує програмну обіцянку «чесні чиновники матимуть гарантовані гідні зарплати».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: