Зарплати у регіонах: скільки у жовтні заробили голови ОДА

Читать на русском

У регіонах відбулися чергові кадрові перестановки – Володимир Зеленський змінив голову обладміністрації Херсонської області: замість Сергія Козиря (якого вже обрали народним депутатом) він призначив Геннадія Лагуту. «Слово і діло» пропонує подивитись, скільки керівники обласних адміністрацій заробили у жовтні.

У жовтні найвища зарплата була у Олександра Скічка, який очолює Черкаську обладміністрацію – 121 тис. 55 грн. Крім окладу, йому нарахували близько 59 тис. грн «інших виплат» – що до них входить, в ОДА не уточнили.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш заробив 113 тис. 931 грн: оклад, надбавки, відпускні та 60 тис. грн матеріальної допомоги. На третьому місці – керівник Луганської обладміністрації Сергій Гадай, який заробив 102 703 грн.

У жовтні 71 тис. 401 грн заробив голова Одеської обладміністрації Сергій Гриневецький.

Найнижча зарплата минулого місяця була у Сергія Гамалія. Голові Хмельницької ОДА нарахували 37 тис. 806 грн – оклад, надбавки та відпускні.

Нагадаємо, на наших інфографіках можна подивитися, скільки глави обладміністрацій заробили у січні, лютому, березні, квітні, травні, червні, липні, серпні та вересні.

«Слово і діло» проаналізувало декларації чиновників та писало, хто з топчиновників має найбільші фінансові зобов'язання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: