Зарплати у регіонах: скільки в липні заробили глави обладміністрацій

Читать на русском

Володимир Зеленський знову провів кадрові перестановки у регіонах. Президент звільнив Ганну Коваленко з посади керівника Чернігівської обладміністрації і призначив на її місце В'ячеслава Чауса. Також звільнена глава Харківської ОДА Айна Тимчук, область в статусі в.о. тепер очолює Олександр Скакун. «Слово і діло» пропонує подивитися, скільки глави обласних адміністрацій заробили в липні.

Найбільше заробила вже звільнена Ганна Коваленко – 110 тис. 615 грн. На другому місці в рейтингу – керівник Луганської ОДА Сергій Гайдай, який заробив 108 тис. 981 грн.

Від 59 до 60 тисяч гривень в минулому місяці нарахували вже ексголові Харківської ОДА Тимчук, керівнику Волинської ОДА Юрію Погуляйку, голові Закарпатської ОДА Анатолію Полоскову, голові Чернівецької ОДА Сергію Осадчуку, голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю, голові Черкаської ОДА Олександру Скічко.

Найменше у липні заробила Світлана Онищук, яку Володимир Зеленський тільки на початку місяця призначив в Івано-Франківську ОДА – 38 тис. 987 грн. А також керівник Херсонської ОДА Сергій Козир – 38 тис. 834 грн.

Нагадаємо, на наших інфографіках можна подивитися, скільки глави обладміністрацій заробили в січні, лютому, березні, квітні, травні та червні.

Крім того, «Слово і діло» писало, в яких містах зарплати місцевої влади найбільші.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: