Зарплати антикорупціонерів: скільки у листопаді заробили голови НАБУ, НАЗК та САП

Читать на русском

Спеціалізована антикорупційна прокуратура понад рік працює без повноцінного керівника. Уже навіть міжнародні партнери натякають Україні, що конкурс потрібно завершити до 2022 року. На щастя, він перебуває на фінальній стадії: 21 грудня відбудуться співбесіди з кандидатами на посаду голови САП, після чого конкурсна комісія визначить переможця. Поки що «Слово і діло» пропонує подивитися, скільки в.о. голови САП та інші керівники антикорупційних органів заробили у листопаді.

З усіх керівників антикорупційних органів у листопаді найбільше пощастило першому заступнику директора НАБУ – Гізо Углава заробив 300 тисяч гривень. Половину цієї суми склала матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових проблем.

Директор НАБУ Артем Ситник заробив 216,9 тис. гривень. Його заступники Анатолій Новак та Тетяна Варварська – 194,4 тис. та 164,7 тис. гривень відповідно.

У Національному агентстві з питань запобігання корупції найвища зарплата минулого місяця була у Олександра Новікова – 233,6 тис. гривень (включно з премією). Його заступники заробили: Олександр Стародубцев – 165,5 тисяч гривень, Іван Пресняков – 150,8 тис. гривень, Роман Сухоставець – 128 тисяч гривень.

Виконувач обов'язків керівника САП Максим Грищук заробив у листопаді 132,8 тис. гривень.

Зарплати керівників антикорупційних органів за жовтень можна переглянути на нашій інфографіці.

Нагадаємо, на сайті «Слово і діло» можна прочитати інтерв'ю з головою НАЗК Олександром Новіковим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: