Соціологи з'ясували, хто лідирує у новому президентському рейтингу

Читать на русском
У тому випадку, якби президентські вибори відбулися на початку грудня, у першому турі найбільше голосів набрав би Володимир Зеленський.
Слово і діло

У тому випадку, якби президентські вибори відбулися на початку грудня, у першому турі найбільше голосів набрав би Володимир Зеленський – 23,5% серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором.

Порівняно із серединою листопада (23,1%) рейтинг чинного глави держави не змінився, йдеться в результатах опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

Окрім Зеленського, українці були готові віддати свої голоси за наступних кандидатів:

Половина строку за плечима: як Зеленський виконує обіцянкиСкільки обіцянок Володимир Зеленський встиг виконати за половину свого президенства, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Опитування було проведене 6-8 листопада 2021 року серед 2500 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2,0%.

За інформацією соцопитування, яке проводили наприкінці жовтня, лідером президентського рейтингу також був глава держави Володимир Зеленський. До першої п'ятірки кандидатів потрапив і колишній спікер Ради Дмитро Разумков.

Також нагадаємо, п'ять політичних партій подолали б 5% прохідний бар'єр на виборах до Верховної ради, якби вони відбулися б найближчим часом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: