Зеленський поділився враженнями від розмови Путіна та Байдена

Читать на русском
Розмову президентів США Джо Байдена та Росії Володимира Путіна можна назвати позитивною, заявив Зеленський.
Володимир Зеленськийскріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський вважає, що загалом розмову президентів США Джо Байдена та Росії Володимира Путіна можна назвати позитивною.

Про це Зеленський заявив у середу, 8 грудня, на спільному брифінгу з прем'єр-міністром Хорватії Андрієм Пленковичем, пише УП.

Санкції замість ескалації: про що домовилися Путін і БайденПереговори Байдена та Путіна мали знизити напруженість на східному кордоні та ризик ескалації. Владислав Фарапонов вважає, що на це є шанси.

«Загалом, я вважаю, що це позитивно, що президент США розмовляв із президентом РФ. Деталі цієї розмови я хотів би прокоментувати завтра після розмови із президентом Сполучених Штатів», - сказав президент.

Зеленський зазначив, що «перемога України в тому, що США завжди підтримували Україну, наш суверенітет та незалежність».

«Найголовніше, що ми зараз бачимо, що є особиста реальна реакція та особиста роль президента Байдена у врегулюванні війни на сході нашої держави. Мені здається, що це найголовніше», – додав президент.

Нагадаємо, 7 грудня відбулися переговори президентів Росії та США Володимира Путіна та Джозефа Байдена у форматі відеоконференції.

У Білому домі оприлюднили заяву за підсумками переговорів президентів РФ та США. Офіс президента України також прокоментував результати переговорів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: