Рейтингове агентство Fitch не вважає ймовірним військове зіткнення України і Росії

Читать на русском
Аналітики Fitch у своєму базовому сценарії не розглядають ймовірність збройного зіткнення України і Росії, як істотну
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Рейтингове агентство Fitch не вірить в те, що ескалація на кордоні України і Росії переросте в якісь бойові дії. Думка агентство знайшло відображення в його черговому пресрелізі.

Про це повідомляє Deutsche Welle з посиланням на пресреліз Fitch.

Так, наголошується, що агентство встановило кредитний рейтинг Росії на колишньому рівні ВВВ. Це означає, що аналітики Fitch у своєму базовому сценарії не розглядають ймовірність збройного зіткнення України та Росії, як істотну.

Ескалація конфлікту: що буде замість повномасштабної агресії РосіїРосія вдруге у 2021 році брязкає зброєю біля кордонів України. Втім, чи справді все йде до повномасштабної агресії – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Стратегічна калькуляція вторгнення залишається неясною, і наш базовий сценарій як і раніше не розглядає ескалацію ситуації в повномасштабну війну з Україною» - сказано в прес - релізі.

При цьому аналітики визнають, що інформація про скупчення військ РФ на українському кордоні значно збільшує геополітичні та санкційні ризики.

Нагадаємо, розвідувальні спільноти США після вивчення даних прийшли до висновку, що Росія зосереджує біля кордонів України угруповання в 175 тисяч військовослужбовців, щоб незабаром почати вторгнення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: