США готують комплекс ініціатив на випадок вторгнення Росії в Україну

Читать на русском
Лідер американців Джо Байден заявив, що наразі готується комплекс ініціатив проти Росії – зокрема на випадок вторгнення військ Росії в Україну.
З відкритих джерел

Лідер американців Джо Байден заявив, що наразі готується комплекс ініціатив проти Росії – зокрема на випадок вторгнення військ Росії в Україну.

Про це повідомив президент США, заявив під час сьогоднішнього брифінгу.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Я підтримую постійний контакт із нашими союзниками в Європі та з Україною. Мій держсекретар і радник з безпеки були залучені... І те, що я роблю, це збираю те, що, на мою думку, буде найповнішим і найзначнішим набором ініціатив. Ініціативи, які зроблять дуже важким рішенням для Володимира Путіна йти вперед та робити те, що люди побоюються, що він може зробити», - заявив Джо Байден.

Раніше в Міноборони повідомили, що на території РФ та на тимчасово окупованих територіях України перебуває понад 94 тисячі російських військових, які можуть бути задіяні для ескалації.

Також зазначимо, що США готові застосувати санкції щодо Росії через агресію проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: