Ексголова ОПУ Богдан розкритикував пресконференцію Зеленського

Читать на русском
За словами Богдана, низка тверджень Зеленського, які він зробив на своїй пресконференції, є неправдивими
Андрій Богданpresident.gov.ua

Колишній голова Офісу президента України {embe різко розкритикував пресмарафон президента Володимира Зеленського 26 листопада. Зокрема, Богдан назвав низку заяв Зеленського брехливими.

Про це сам Богдан написав у своєму Facebook.]}

Запалив. Колонка Леоніда ШвецяПід час пресмарафону Володимир Зеленський відповів на безліч запитань, але всі багатослівні відповіді так чи інакше вкладалися в коротку – Я президент.

«Ви збрехали, що я приводив до вас Юрія Бутусова (його привів до вас покійний Сергій Нижній). Ви збрехали, що Руслан Рябошапка був адвокатом Коломойського (Руслан взагалі ніколи не був адвокатом, в цьому випадку адвокатом був я). Ви збрехали, що генерал Бурба відповідав за транспорт Майдану (повірте, я перевірив, і він не відповідав ні за транспорт Майдану, ні за транспорт проти Майдану). Крім цього, ви збрехали ще 100500 разів» - написав Богдан.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 26 листопада провів пресмарафон за участю тридцяти журналістів. За даними «Слово і діло», за п'ять з половиною годин спілкування глава держави дав 16 обіцянок, проте більшість з них вже звучали раніше.

Журналіст Юрій Бутусов повідомив, що судитиметься з президентом Володимиром Зеленським через висловлювання, які вважає неправдивими щодо себе. Аналогічно та екскерівник ГУР МО Василь Бурба пообіцяв подати на Зеленського до суду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: