Журналіст Бутусов збирається судитися з президентом після пресмарафону

Читать на русском

Журналіст Юрій Бутусов повідомив, що судитиметься з президентом Володимиром Зеленським через висловлювання, які вважає неправдивими щодо себе.
5 канал

Журналіст Юрій Бутусов повідомив, що судитиметься з президентом Володимиром Зеленським через висловлювання, які вважає неправдивими щодо себе.

Про це головний редактор видання Цензор.нет сказав в ефірі Радіо Свобода.

Зеленський на пресмарафоні дав 16 обіцянок, але майже всі лунали ранішеВолодимир Зеленський дав 16 обіцянок під час пресмарафону 26 листопада. Але тільки чотири з них нові, решту він озвучував раніше.

«Я збираюся відстоювати свої інтереси у суді, оскільки президент визнав фактично свою брехню проти мене та набрехав ще нові якісь речі. Тобто, року брехні йому мало, він хоче ще», – сказав Бутусов.

Зазначимо, сьогодні під час прес-марафону між Зеленським та Бутусовим сталася суперечка. Президент заявив, що журналіст Юрій Бутусовов «образився» через те, що йому не дали посаду в Міноборони. Зеленський звинуватив Бутусова у зливі інформації щодо використання «Байрактару» на Донбасі і сказав, що через це загинули люди. Журналіст звинуватив Зеленського у брехні через спецоперацію щодо вагнерівців.

"Вам має бути соромно, президенте" - Бутусов посварився із Зеленським на прес-марафоніУкраїнська правда

Зеленський сказав, коментуючи оприлюднення інформації про бойове застосування безпілотників на Донбасі та звертаючись до Бутусова: «Я вам скажу: на вашій совісті смерті людей. Після цього – скільки було на нас атак та скинутих бомб дронами».

Також Зеленський заявив, що РНБО запровадила санкції проти контрабандистів, серед яких є й спонсор Бутусова.

«Слово и діло» вело текстову онлайн-трансляцію пресмарафону.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: