В Іспанії поліція влаштувала розгін протесту гумовими кулями

Читать на русском
Протести в іспанському Кадісі йдуть вже восьмий день. Вони почалися одночасно із загальним страйком по всій однойменній провінції
Фото з місця подійAssociated Press

У Кадісі на півдні Іспанії місцева поліція жорстко розігнала демонстрацію металургів, які вийшли на вулиці міста протестувати проти низьких зарплат і вимагати поліпшення рівня життя.

Про це 23 листопада повідомляє AP.

Зомбі-апокаліпсис-2021. Колонка Леоніда ШвецяМова, звісно, не про актуальну небезпеку повстання покійників із могил. А ось змоделювати ситуацію, коли потрібна міжнародна співпраця, щоб подолати смертельну небезпеку для людства, дуже корисно.

Протести в Кадісі йдуть вже восьмий день. Вони почалися одночасно із загальним страйком по всій однойменній провінції. 23 листопада натовпи протестувальників намагалися побудувати в місті барикади на вулицях, після чого поліція обстріляла демонстрантів гумовими боєприпасами та успішно розігнала демонстрацію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що поліція в Брюсселі з допомогою водометів і сльозогінного газу розігнала акцію протесту противників карантинних обмежень, які 21 листопада вийшли на вулиці бельгійської столиці.

До цього в Нідерландах, де протести проти антикоронавірусних обмежень переросли в масові заворушення, поліція в Роттердамі відкрила вогонь по протестуючих. Поліцейські розстріляли демонстрантів після попереджувальних пострілів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: