Українська армія постійно готова оборонятися від агресії – Міноборони

Читать на русском
Україна зараз готова відбивати не тільки повномасштабне військове вторгнення російських військ, але і не давати росіянам захопити важливі об'єкти
Ганна МалярDefense Express

Українські Збройні сили станом на сьогодні знаходяться в постійній готовності обороняти Україну від нападу Росії. Тому небезпека скупчення російських військ на кордоні відстежується.

Про це заявила заступник Міністра оборони Ганна Маляр в ефірі програми «Свобода слова».

«Як би ми не оцінювали в публічному полі скупчення військ, але говорімо про справи. На сьогодні українська армія перебуває в постійній готовності оборонятися і відбивати атаки» - заявила вона.

Очевидне та ймовірне: що заважає Путіну напасти на Україну прямо заразВ американському Білому домі побоюються російських військових переміщень біля кордонів з нашою країною.

Заступник голови Міноборони додала, що Україна зараз готова відбивати не тільки повномасштабне військове вторгнення, а й перешкоджати спробам захоплення об'єктів критичної інфраструктури.

«Тому, якщо ми говоримо про готовність, то готовність абсолютно бойова і цілодобова» - резюмувала чиновниця.

Нагадаємо, Збройні Сили Російської Федерації постійно утримують потужне наступальне угруповання біля кордонів України, яка залишається там після військових навчань.

Український президент Володимир Зеленський вважає переміщення російських військ уздовж кордонів України та збільшення їх концентрації психологічним тиском на Київ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: