У Міноборони спрогнозували терміни початку кризи біля кордонів через російську агресію

Читать на русском
Країни-партнери України мають у своєму розпорядженні й інші дані, яким не надають широкого розголосу
Ілюстративне фотоФото ТАСС

** Хоча в України немає розбіжностей з країнами-партнерами щодо зосередження російських військ на кордоні - склад, чисельність, факти - інтерпретують це угруповання зовсім по-різному.**

Про це заявила заступник Міністра оборони України Анна Маляр в ефірі програми «Свобода слова».

«За інтенсивністю у нас теж немає розбіжностей. Щодо руху російських військ, який відбувається, у нас теж немає розбіжностей. Ми по-різному прогнозуємо, але станом на зараз ці прогнози теж збігаються, тому що приблизний час кризи називають зиму цього року, починаючи з грудня» - сказала вона.

Очевидне та ймовірне: що заважає Путіну напасти на Україну прямо заразВ американському Білому домі побоюються російських військових переміщень біля кордонів з нашою країною.

Маляр додала, що країни-партнери мають у своєму розпорядженні й інші дані, які не зраджують широкому розголосу. Ці дані свідчать, що загроза з боку Росії зберігається.

«Але ми по-різному інтерпретуємо, тому що ми з цією загрозою стикаємося кожен день. Загроза ескалації, загроза вторгнення є кожен день і ми постійно з цим живемо. А західні партнери бачать це таким чином» - підсумувала вона.

Нагадаємо, Збройні Сили Російської Федерації постійно утримують потужне наступальне угруповання біля кордонів України, яка залишається там після військових навчань.

Український президент Володимир Зеленський вважає переміщення російських військ уздовж кордонів України та збільшення їх концентрації психологічним тиском на Київ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: