На одного з міністрів готували замах на вбивство – МВС

Читать на русском
В Україні хотіли вбити одного із міністрів Кабміну Шмигаля. Підозрюваних затримано. У МВС обіцяють озвучити подробиці пізніше.
Денис Монастирськийскрін з відео

Затримано зловмисників, які планували вбивство одного з українських міністрів.

Про це повідомили у пресслужбі МВС у четвер, 18 листопада.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

Іншої інформації у відомстві більше не надали. Повідомляється, що подробиці сьогодні озвучить голова МВС Денис Монастирський на брифінгу в Києві.

«Сьогодні, 18 листопада, відбудеться брифінг за участю міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського щодо затримання поліцією осіб, які планували замах на одного з міністрів українського уряду», - сказано на сайті МВС.

Початок очікується о 17:30.

Нагадаємо, 22 вересня під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і втекли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі потрапили до водія, його забрали до лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав. Справу розслідує Офіс генпрокурора.

А в ніч проти 22 жовтня в будинок заступника голови ОПУ Ігоря Жовкви кинули коктейль «Молотова». Обійшлося без постраждалих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: